Profilbilde Runa Morger Glomma Tannklinikk

Tannlege

Runa Morger

Runa var ferdig uteksaminert i Tyskland i 2013 og har tidligere erfaring fra privat praksis før hun begynte å jobbe på Glomma Tannklinikk i 2015. Runa er en allsidig tannlege som elsker yrket sitt og hun utfører de aller fleste behandlinger. Runa er opptatt av faglig kvalitet i behandlingen og legger stor vekt på en god pasientkommunikasjon for å skape tillit og trygghet. Hun er omsorgsfull og gjør sitt ytterste for at pasienten sitter igjen med en god opplevelse. Hun har god erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk.

Runa er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF).

Profilbilde Lars Gjerlaugsen Glomma Tannklinikk

Tannlege

Lars Gjerlaugsen

Lars var ferdig uteksaminert i 2012 og har tidligere erfaring fra privat praksis før han begynte på Glomma tannklinikk i 2016. Lars vektlegger høy kvalitet og god service. Det er viktig for han at pasientenes behov og ønsker blir godt ivaretatt. Lars er opptatt av ny teknologi og sørger for at Glomma tannklinikk får investert i nye moderne hjelpemidler som gjør tannbehandlingen mer effektiv og behagelig for pasientene. I tillegg til generell tannbehandling utfører Lars usynlig tannregulering på voksne, Invisalign. Han utfører også innsetting av tannimplantat.

Lars er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF).

profilbilde

Tannlege

Annie Munezero

Annie begynte å jobbe på Glomma tannklinikk i 2018 og hun er en populær tannlege blant både pasienter og kollegaer. Annie er nøyaktig og kvalitetsbevisst i sitt arbeide. Hun er en dyktig tannlege som tar seg tid til pasienten og hun er tålmodig og omsorgsfull. Annie har god erfaring med pasienter med tannlegeskrekk og det er generelt viktig for henne å ha en god dialog med pasientene.

Annie er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF).

Tannlege

Kim Reisæter Bøen

Kim Bøen er utdannet ved Universitetet i Tromsø, og ble uteksaminert som tannlege i 2013.

Kim har siden endt studie jobbet som tannlege i Sør-Trøndelag. Han har erfaring fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, og har kompetanse innen alle typer tannbehandling. Kim er en omtenksom, snill og utadvendt tannlege. Han har hatt ekstrajobb som tannlege ved Frelsesarmeens rusomsorg i Trondheim, og har lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Kim tilrettelegger alltid for at pasientene skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha gått til tannlegen. Kim flyttet til Fredrikstad sommeren 2021 og startet da som tannlege på Glomma Tannklinikk, det er vi og pasientene er svært glade for!

Kim er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF).

Malin Monge

Tannlege

Malin Monge

Malin var ferdig uteksaminert fra universitetet i Bergen i 2023 og har siden da jobbet som allmenntannlege i privat praksis. Hun begynte å jobbe på Glomma tannklinikk våren 2024.

Malin er en dyktig og kvalitetsbevisst tannlege. Hun er omsorgsfull, positiv og imøtekommende og er opptatt av å skape en trygg og god relasjon med pasientene.

Malin er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF)

profilbilde

Tannhelsesekretær

Ranya

Ranya er vår dyktige og erfarne tannhelsesekretær som har vært på Glomma tannklinikk siden 2016. Hun har hovedansvaret for resepsjonen, noe hun har stålkontroll på. Hun assisterer også tannlegene ved behov. Ranya er proff, snill og omtenksom og hun vil ta deg godt imot!

profilbilde

Tannhelsesekretær

Supisara

Supisara har vært på Glomma Tannklinikk siden 2018. Hun er blid, kvikk og kreativ! Supisara er en kunstner og er ansvarlig for innfarging av tannkronene vi produserer på klinikken. Hun assisterer også tannlegene ved stolen og gjør en stor jobb på sterilen og med å besvare telefonen. Supisara er snill og omsorgsfull og vi er glad for å ha henne hos oss!

Tannhelsesekretær

Beate

Beate er vårt siste tilskudd og begynte å jobbe på Glomma Tannklinikk i januar 2023. Beate lærer raskt, er positiv og står på og har blitt en viktig del av teamet på Glomma Tannklinikk. Hun tar deg blidt og vennlig imot når du kommer til oss, tar røntgenbilder og assisterer tannlegen ved behov. Beate er omsorgsfull og har alltid et vennlig smil på lur.

Tannhelsesekretær

Jeanine

Jeanine begynte å jobbe på Glomma Tannklinikk i 2021 og er en stor ressurs. Jeanine hjelper til blant annet på telefonen, med hygieneoppgaver, hun tar inn pasienter og assisterer og hjelper til under pasientbehandling. Hun er samvittighetsfull og gjør sitt ytterste for at pasientene føler seg godt ivaretatt. I tillegg til å være effektiv og arbeidsom er hun svært hyggelig og bidrar til mye latter og et godt arbeidsmiljø.