Profilbilde Runa Morger Glomma Tannklinikk

Tannlege

Runa Morger

Runa er opptatt av faglig kvalitet i behandlingen og legger stor vekt på en god pasientkommunikasjon for å skape tillit og trygghet. Hun har god erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk.

Runa er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF).

Profilbilde Lars Gjerlaugsen Glomma Tannklinikk

Tannlege

Lars Gjerlaugsen

Lars vektlegger høy kvalitet og god service. Det er viktig for ham at pasientenes behov og ønsker blir godt ivaretatt. Han har god erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk.

Lars er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF).

profilbilde

Tannlege

Annie Munezero

Annie er nøyaktig og kvalitetsbevisst i sitt arbeide. Hun er tålmodig og omsorgsfull og det er viktig for henne å ha en god dialog med pasientene.

Annie er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF).

Tannlege

Kim Reisæter Bøen

Kim Bøen er utdannet ved Universitetet i Tromsø, og ble uteksaminert som tannlege i 2013.

Kim har siden endt studie jobbet som tannlege i Sør-Trøndelag. Han har erfaring fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, og har kompetanse innen alle typer tannbehandling. Kim er en omtenksom, snill og utadvendt tannlege. Han har hatt ekstrajobb som tannlege ved Frelsesarmeens rusomsorg i Trondheim, og har lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Kim tilrettelegger alltid for at pasientene skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha gått til tannlegen. Kim flyttet til Fredrikstad sommeren 2021 og startet da som tannlege på Glomma Tannklinikk.

Kim er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF).

profilbilde

Tannhelsesekretær

Ranya

Ranya er vår dyktige og blide tannhelsesekretær som tar deg vennlig i mot når du ringer og kommer til klinikken og hun hjelper deg gjerne med det du lurer på. Hun assisterer også tannlegene ved stolen.

profilbilde

Tannhelsesekretær

Supisara

Supisara er vår hyggelige og kvikke tannhelsesekretær som blidt hjelper deg når du ringer eller kommer til klinikken. Hun assisterer også tannlegene ved stolen.