På Glomma Tannklinikk i Fredrikstad er vi stolte av kunne tilby 3D digital tannbehandling. Dette er et fantastisk system til glede både for pasienten og tannnlegen. Med Cerec kan porselensfyllinger og -kroner fremstilles i løpet av samme besøk. Produktet har meget høy estetikk, presisjon og kvalitet!

Cerec

Hva er Cerec?

Cerec er verdens mest avanserte og mest gjennomprøvde system til fremstilling av kroner, store fyllinger og fasader i porselen. Alt er mulig på ett besøk.

For deg som pasient betyr dette:

  • færre bedøvelser
  • mindre belastning for tannen
  • ingen tradisjonelle ubehagelige avtrykk
  • mindre tid i tannlegestolen

Med Cerec kan vi lage kronen ferdig på samme dag. Vi bruker de beste og sterkeste porselensmaterialene. De finnes i alle fargenyanser og porselenet er veldig sterkt og holdbart.

Hvordan fungerer Cerec?

Med et digitalt kamera filmer vi den slipte tannen. Informasjonen behandles deretter i et dataprogram som igjen kommer med et forslag til en ny tann som vi lager ferdig. Når vi er fornøyd sendes tannen til vår fresemaskin som produserer tannen. Etter at tannen er frest prøver vi tannen inn for å se om den passer, den passer som regel helt perfekt. Tannen blir glassert og brent i en porselensovn før den «limes» på plass og er klar til bruk.